Priča koja nema kraj

Kompanija BH Telecom je u mjesecu martu ove godine predstavila novi korporativni spot pod nazivom „Priča koja nema kraja“. U fokusu nove korporativne priče je emotivna pjesma o jednoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini, zemlji koja se voli, zemlji sa bogatom i različitom kulturom i
bezbroj razloga da je čuvamo!
Glavne zvijezde spota su nekadašnji kapiten bh. nogometne reprezentacije Sergej Barbarez, Lana Pudar, plivačko čudo iz Mostara, sjajna biciklistkinja Lejla Njemčević i proslavljeni bh. režiser Srđan Vuletić, uz pratnju veličanstvenog hora Udruženje muzičke omladine “Omladinski hor Zenica”.
Spot je obiljezio Sergej Barbarez Official koji je zaštitno lice BH Telecoma, istinski Bosanac, uspješan, principijelan fudbaler i vrhunski profesionalac. Barbarez, kao predvodnik svih učesnika u spotu, još jednom je pokazao svu svoju fantastičnost i svestranost. Pored Sergeja, tu su jos i Lejla Njemčević i Lana Pudar koje su sinonim za trud, vjeru, ljubav, mladost i nadu da će se ova zemlja izdići iznad politikanstva i kreirati sistem da nevjerovatni talenti ponosno nose zastavu svoje zemlje. Srđan Vuletić je predstavnik bh. filmske industrije koju je BH Telecom „oživio“ u posljednjih nekoliko godina, pretvarajući Sarajevo u veliki filmski studio, te omogućio novim generacijama da od kolosa stiču znanja iz produkcije.

Novi promotivni video BH Telecoma je još samo jedna u nizu pozitivnih i motivirajućih priča koje nam dolaze iz kompanije koja kontinuirano pokazuje svoju društvenu odgovornost i donosi dobre priče.

Pogledajte spot „Priča koja nema kraj“ koji će, sigurni smo, probuditi snažne emocije kod svih vas koji osjećate jednu jedinu i prkosnu Bosnu i Hercegovinu!

BH Telecom je već drugu godinu za redom uz Sarajevo Photography Festival te pruža podršku razvoju fotografije i fotografske scene u BiH!

Tim Sarajevo Photography Festivala se zahvaljuje BH Telecomu na neprocjenjivoj podršci. Zajedno prepoznajemo dubok uticaj umjetnosti i kulture u našem društvu. Inspirišemo i povezujemo ljude kroz objektiv kreativnosti.